IVECO Daily fülkés alváz

Fülke-alvázas Daily: természeténél fogva erős, figyelemre méltóan könnyű, kényelmes és jól vezethető. A teljesen új Daily fülke-alvázas modellek: természeténél fogva erősek, figyelemre méltóan könnyűek, kényelmesek és jól vezethetőek. Az új generáció alváza sokoldalú felépítményezhetőséget és hosszú élettartamot biztosít.

A nagyobb terhelhetőség érdekében használt, vastagabb anyagú és erősebb alvázkeret lehetővé tette a tömeg/teljesítmény arány optimalizálását. A fülke-alvázas Daily modell verhetetlennek számít az építkezéseken, mozgékony városban és gyors szállítóeszköz a hosszabb utakon. Az új felfüggesztések fokozzák a jármű teljesítőképességét, meggyőző menetdinamikát tesznek lehetővé, ráadásul tömegük is kisebb a korábbinál. Az új Daily számára fontos a vállalkozása sikere – 40 kilogrammal nagyobb terhelhetőséget, jobban hozzáférhető platókat és kisebb üzemanyag-fogyasztást kínál. Az IVECO Daily nemzedéket teljes egészében újratervezték, hogy megfeleljen a könnyű haszonjárművekkel szemben támasztott egyre nagyobb követelményeknek – járműveink – a robusztus, ikerabroncsos fülke-alváz modellektől a szimplaabroncsos furgonokig – páratlanul mozgékonyak mind városban, mind autópályán. Új koncepció, új jármű – új Daily generáció.

Iveco Daily motor CNG meghajtással
Iveco Daily fülkés alváz sokoldalúság

Sokoldalúság

Az új Daily kategóriája legsokoldalúbb járműve A két különböző felépítés kifejlesztésének, a zárt áruszállító és a fülke-alvázas változatokhoz meghatározott különböző tengelytávoknak köszönhetően az új Daily kategóriája legsokoldalúbb járműve.
A Daily családba szimpla- és duplafülkés alvázak, fülke nélküli járóképes alvázak, három- és hatszemélyes zárt furgonok, valamint minibuszok tartoznak: szimplaabroncsos és duplaabroncsos kivitelek.
A fülke-alvázas modellek össztömege: 3,2 tonna és 7,2 tonna között.
A fülke-alvázas modellek tengelytávja: 3000 mm és 4750 mm között. Az új szimplaabroncsos, 4100 milliméter tengelytávú változat megőrizte a Daily minden jellegzetes tulajdonságát, vezethetősége azonban tovább javult.
A felépítményezhető alvázhossz: 2510 mm és 6190 mm között.
Két motorból választhat:

  • a könnyebb feladatok elvégzéséhez a 2,3 literes dízel
  • a könnyebb és nehezebb feladatok elvégzéséhez egyaránt ideális rendelkező 3,0 literes dízel és CNG

Kilenc különféle teljesítményű változat: 106 LE és 205 LE között. A motor legnagyobb forgatónyomatéka: 350 Nm és 470 Nm között. Többféle sebességváltó érhető el: 3 kézi kapcsolású, valamint automatizált és automatikus váltók.
Emellett 15 hátsó hídáttétel áll rendelkezésre, így a járművét az Ön egyedi alkalmazási területéhez igazíthatja, s ezzel optimalizálhatja az üzemanyag-fogyasztást.
Az új Daily szimplaabroncsos modelljein a rakodófelület magassága 55 milliméterrel csökkent. Az anyagmozgatás elősegítése érdekében az új Daily modellek hátsó légrugós felfüggesztéssel is felszerelhetők – ez minden változathoz rendelhető.
A felépítmények, motorok, méretek, tengelytávok és terhelhetőségek széles választéka révén az új Daily 8000 különböző gyári változata közül választhat, és ezek mindegyike szinte végtelen módon konfigurálható az alváz sokoldalúságának köszönhetően. IVECO: Egyedülálló fülke-alváz család.

Iveco Daily fülkés alváz robosztusság

Robosztusság

Az alváz az IVECO teherautók robusztusságának és modularitásának egyik alappillére. A nagyobb terhelhetőség érdekében használt erősebb alvázkeret lehetővé teszi a tömeg/teljesítmény arány optimalizálását mindegyik változat esetében. A kipufogógáz-utókezelő rendszerek és – a NATURAL POWER változatokban – a CNG-tartályok az oldalsó hossztartók között kaptak helyet, így nem korlátozzák a rakfelületet. Az IVECO Daily kategóriájában az egyetlen teherautó, amelynek össztömege elérheti akár a 7,2 tonnát, teherbírása pedig a 4900 kilogrammot. A megengedett legnagyobb első és hátsó tengelyterhelés tekintetében is kategóriája legjobbja. A típuscsaládra továbbra is jellemző, hogy miközben a fülke- és a járműhossz az elődhöz képest változatlan maradt, a tengelytáv 3000-től akár 4750 milliméteriig változhat. Így a korábbi változatoknál használt felépítmények felszerelhetők az új IVECO teherautókra is. Az új Daily teherautó szimplaabroncsos változatai között újdonság a 4100 milliméteres tengelytávolság, amely akár 4,5 méteres felépítményezhető hosszt kínál: e kivitelében a Daily az ideális teherautó számos felépítmény – például dobozos áruszállító vagy hűtött, illetve szabályozott hőmérsékletű dobozos haszonjármű – alapjaként. Az új QUAD-LEAF első futóműnek köszönhetően első osztályú stabilitást és könnyű kezelhetőséget biztosít a Daily. Az új Daily teherautó hatékonyságot, megbízhatóságot és kedvezőbb maradványértéket jelent. Egyetlen másik teherautó sem veszi fel a versenyt az új Daily teherbírásával, és egyetlen másik teherautó sem képes ilyen magas szintű teljesítményt nyújtani ilyen hosszú ideig: ez a két tulajdonság biztosítja a nagy maradványértéket a használt teherautók piacán. Az új Daily fülke-alvázas modellek a felépítményezők kedvencei, mert ezek a legrobusztusabbak és a legkönnyebben felépítményezhetők. A szimpla- vagy ikerabroncsos modellekből, szimpla- és duplafülkés, valamint önjáró alváz kivitelekből álló kínálatával a Daily ideális alapot jelent a platós, billenőplatós, furgon, lakóautó, minibusz, autómentő, mobil kosaras emelő, darus teherautó és más számos egyéb felépítmény kialakításához. A Daily robusztusságának köszönhetően nincs olyan feladat, amellyel ne tudna megbirkózni.

Iveco Daily fülkés alváz kényelem

Kényelem

A duplafülkés változatban is kapható fülke-alvázas Daily behozhatatlan előnyt és kihasználhatóságot biztosít. Az új fülke-alvázas Daily és duplafülkés változata a vezetési pozíció és a kényelem szempontjából egy kiváló személyautóval vetekszik. Az új IVECO fülke-alvázas modellek karosszériaelemeinek 80 százaléka új. A fülkében az ülés (a H-pont /csípőpont/ magassága 15 milliméterrel lejjebb van), a kormánykerék (20 milliméterrel kisebb átmérőjű és hét fokkal meredekebb szögben áll) és a szélvédő (40 milliméterrel magasabb, négy fokkal nagyobb látószög) is megújult. A műszerfal immár ergonomikusabb, s a vezetési pozíció továbbra is ideális. A fülke-alvázas modellek kategóriájában a legmagasabb szintű ergonómiát hatékonyabb zajszigetelés és klímaberendezés (manuális és automatikus) egészíti ki. A fülke-alvázas Daily vezethetősége számottevően javult. A szimplabroncsos változat – beleértve a duplafülkés modellt is – új hosszú (4100 milliméteres) tengelytávja bármilyen terhelési viszonyok mellett garantálja a kiváló úttartást, a remek kezelhetőséget a szűk helyeken is és az igazán kényelmes utazást. Az új fülke-alvázas Daily új felfüggesztései javítják a jármű úttartását, minimálisra csökkentve a rázkódást és a dőlést még nagy sebességnél is. A menetstabilizáló rendszer (ESP) a szimplafülkés és a duplafülkés modelleken is az alapfelszereltség része, és további elektronikus biztonsági rendszerek (például a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer) is rendelhetők felár ellenében. Az új infotainment-család három különböző szintű audioberendezést tartalmaz és egy navigációs rendszert speciális, haszonjárműves útvonaltervezéssel. Az IVECO Daily fülke-alvázas modelljei ideális eszközök minden feladathoz, a duplafülkés változatokban pedig akár hét ember is elfér.

Szalonjárművek

mazda szalonautok
mazda szalonautok
mazda szalonautok
mazda szalonautok
mazda szalonautok
mazda szalonautok
mazda szalonautok
mazda szalonautok

Hilcz és Fia Kft.

7122 Kakasd, Kossuth u 8/0.

M6 autópálya 138-as lehajtó, 6-os főút 150-es km.

Nyitvatartás

Hétfőtől - Péntekig 8:00 – 16:30
Szombaton: 8:00 – 12:00
Vasárnap: Zárva

Tel: 74/431-908, 74/531-000
E-mail: