IVECO Daily furgon

Az új IVECO Daily egy teljesen új IVECO Daily: természeténél fogva erős és figyelemre méltóan könnyű, kényelmes és jól vezethető. Új felépítés optimalizálja a terhelhetőséget, új tengelytávok javítják a menetdinamikát, valamint új, kisebb tömegű felfüggesztések fokozzák a típus teljesítőképességét.

Az új IVECO Daily számára fontos a vállalkozás sikere – nagyobb befogadóképességet, jobban hozzáférhető rakteret és alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást biztosít. Az IVECO Daily teljes egészében új, hogy megfeleljen a könnyű haszonjárművekkel szemben támasztott követelményeknek – járműveink a robusztus, ikerabroncsos fülke-alvázas modellektől a szimpla abroncsozású furgonokig páratlanul mozgékonyak mind városban, mind autópályán. Új koncepció, Új jármű, egy teljesen új IVECO Daily generáció. Az új IVECO Daily esetében nyolcezer gyári változat közül választhat, a különböző felépítmények, tengelytávok, teljesítményszintek és terhelhetőségek jóvoltából könnyedén összeállíthatja a vállalkozásának legjobban megfelelő járművet.

Iveco Daily motor CNG meghajtással
Iveco Daily új felépítes

Új felépítés

A kiemelkedő képességekkel rendelkező új IVECO furgonok új felépítése még jobb menetdinamikai jellemzőket, irányíthatóságot, valamint még nagyobb raktérfogatot biztosít. Az IVECO új furgonjainak teljesen új felépítése tovább javítja a menetdinamikai jellemzőket, az irányíthatóságot, ráadásul a raktérfogatot is tovább növeli. Ezek mind olyan jellemzők, amelyek a szimplaabrocsos furgonok esetében is kiemelkedően fontosak. A karosszéria 80 százalékát újratervezték, ugyanakkor az alvázas felépítés – a Daily furgonok robusztusságának és tartósságának alapja – megmaradt. A furgon terhelhetőségét a tengelytáv, a teljes hossz és a raktér hosszának módosításával optimalizálták. Az új, 3520 és 4100 milliméteres tengelytávok csökkentik a hátsó túlnyúlás mértékét, miközben a jármű alapterülete és rakterének mérete változatlan marad. Az IVECO furgonokat úgy fejlesztették ki, hogy befogadóképesség egy teljesen új tartományát kínálják mintegy 7 köbmétertől majdnem 20 köbméterig. A furgonok palettáján immár két új, 18 és 19,6 köbméteres kapacitású modell is megtalálható, amelyek kategóriájukban a legnagyobb térfogatot biztosítják. Az új 10,8 köbméteres változat pedig az elérhető legjobb raktérhatékonyságot (a platóhossz és a teljes hossz aránya) kínálja. Az IVECO furgonok rakodási magassága 55 milliméterrel csökkent, így a hátsókerékhajtású furgonok közül ezek a legalacsonyabbak (a kényelmes használatot az alapfelszereltség részét képező hátsó fellépő is segíti). A kirakodás és a csomagszállítási feladatok megkönnyítése érdekében az IVECO furgonok légrugós hátsó felfüggesztéssel is rendelhetők (amely a piacon a legszélesebb körben alkalmazott megoldás). A jármű tömegét is optimalizálták, így az új Daily furgon kategóriájának egyik legkönnyebb furgonja (mindössze 2050 kilogramm legkisebb saját tömeg), emellett a kategória legjobbja a maximális terhelhetőség tekintetében (több mint 4000 kilogramm a 7 tonna össztömegű változat esetében).

Iveco Daily robosztusság

Robosztusság

Speciális acélból készült, „C” keresztmetszetű hossztartókból álló alváz Az új IVECO Daily a legstrapabíróbb, hosszú távon is kiváló teljesítményt nyújtó könnyű haszonjármű. Az IVECO haszonjárművek alváza speciális acélból készült, „C” keresztmetszetű hossztartókból áll – az alvázas felépítés egyedi vonás a könnyű haszonjárművek között, és ezzel a személygépkocsin alapuló járművek fölé emeli a Daily modelleket. Az alváz a jármű teherbírásának és modularitásának egyik alappillére. Az IVECO haszonjárművek a terhelhetőséggel arányos anyagvastagságú alvázzal készülnek, így optimalizálható a saját tömeg és a teljesítmény mindegyik változat esetében. A kipufogógáz-utókezelő rendszerek és a NATURAL POWER változatok CNG-tartályai az alváz hossztartói között kaptak helyet, így nem csökkentik a raktér térfogatát, ami szintén egyedülálló a könnyű haszonjárművek között. A Daily az egyetlen olyan könnyű haszonjármű, amely 7,0 tonna össztömeggel több mint 4000 kilogrammos terhelhetőséget biztosít. A megengedett legnagyobb első és hátsó tengelyterhelés tekintetében szintén piacvezető a kishaszonjárművek kategóriájában. A nagy terhelhetőség révén ugyanaz az árumennyiség kevesebb fordulóval elszállítható, ami csökkenti a költségeket és növeli a termelékenységet. E jellemzőknek köszönhetően a Daily furgon a fuvarozási szakemberek kedvence, nemcsak az elosztófuvarok esetében, hanem minden olyan feladatnál is, ahol szükséges a nagy befogadóképesség, a kiemelkedő teljesítmény és a példamutató strapabírás.

Iveco Daily motor CNG meghajtással

Kategóriaelső teljesítmény CNG-meghajtással is

CNG-furgonok átfogó választéka Az új Daily kínálja a haszonjárművek piacán a CNG-furgonok legátfogóbb választékát. Az IVECO CNG-furgonjai a kiemelkedően környezetbarát, 136 lóerős NATURAL POWER motor új változatának előnyeit kínálják Önnek. A 3,0 literes, 136 lóerős (350 Nm) Natural Power EEV erőforrás kategóriája legalacsonyabb szén-dioxid-kibocsátásával és üzemanyag-fogyasztásával büszkélkedhet, és a legtöbb CNG-furgonnál jobb teljesítményt biztosít. Az IVECO környezetbarát NATURAL POWER CNG-motorjai megbízhatóak, teljesítményük kiemelkedő, üzemeltetési költségeik pedig alacsonyak. A CNG-tartályokat az alváz hossztartóira rögzítik, így azok nem csökkentik a rakteret. Az új Daily az üzemanyag-fogyasztás csökkentését célzó fontos funkciók egész sorát biztosítja, például az EcoSwitch kapcsolót, amelynek bekapcsolásával a vezető beállíthatja a nyomatékleadást, az EcoMac intelligens hűtőrendszert, valamint az energia-visszanyerési generátort, amelyek mind hozzájárulnak az üzemanyag-fogyasztás több mint ötszázalékos csökkenéséhez az előző modellhez képest.

Szalonjárművek

mazda szalonautok
mazda szalonautok
mazda szalonautok
mazda szalonautok
mazda szalonautok
mazda szalonautok
mazda szalonautok
mazda szalonautok

Hilcz és Fia Kft.

7122 Kakasd, Kossuth u 8/0.

M6 autópálya 138-as lehajtó, 6-os főút 150-es km.

Nyitvatartás

Hétfőtől - Péntekig 8:00 – 16:30
Szombaton: 8:00 – 12:00
Vasárnap: Zárva

Tel: 74/431-908, 74/531-000
E-mail: