IVECO Eurocargo

Az új Eurocargo Euro VI: Minden szituációban tökéletes

A megbízhatóság és a rugalmasság bajnoka, kategóriájának éllovasa. Az Eurocargo egyedi IVECO HI-SCR technológiájának köszönhetően újabb mércét állított fel a legmagasabb szintű innováció, az első osztályú teljesítmény és az optimalizált üzemanyag-hatékonyság kombinációjával. IVECO EUROCARGO Napjaink folyamatosan változó és egyre nagyobb versenyt hozó piacán a sokoldalúság a legfontosabb. Az Eurocargo minden szempontból a kategória legátfogóbb típuscsaládja. A 12 különböző össztömegű modellt, 7 különböző teljesítményt, 13-féle sebességváltót, 15 eltérő tengelytávot és 3 fülketípust kínáló Eurocargo összesen több mint 11 ezer változatban specifikálható, így az Ön minden igényét kiszolgálja, bármilyen egyediek is azok. Az új Tector 5 és 7, az IVECO HI-SCR technológiáját alkalmazó, Euro VI minősítésű motorok tervezésekor a kiemelkedő hatékonyság, a kis tömeg és a fokozott teljesítmény kapott hangsúlyt. Egyaránt alkalmasak városközpontokba, vegyes felhasználáshoz és a legnagyobb igénybevétellel járó hosszú távú munkákhoz is – az akár 320 lóerő és 1100 newtonméter forgatónyomaték jóvoltából pedig kitűnő teljesítményt nyújtanak. A IVECO HI-SCR rendszer mellett további fejlesztés az új Eurotronic 12 fokozatú automatizált sebességváltó, amely akár a pótkocsis verziókhoz is választható.

Iveco Daily motor CNG meghajtással
Iveco Eurocargo

Minden szituációban tökéletes

Kiemelkedő hatékonyság, a kis tömeg és a fokozott teljesítmény

Iveco Eurocargo

IVECO HI-SCR rendszer

A IVECO HI-SCR rendszer mellett további fejlesztés az új Eurotronic 12 fokozatú automatizált sebességváltó, amely akár a pótkocsis verziókhoz is választható.

Iveco Eurocargo

Biztonságot és menetstabilitás

Az Eurocargo a biztonságot és menetstabilitást is előtérbe helyezi a 11 és 19 tonna közötti össztömegű verziók alapfelszereltségéhez tartozó új ESP rendszernek köszönhetően.

Szalonjárművek

mazda szalonautok
mazda szalonautok
mazda szalonautok
mazda szalonautok
mazda szalonautok
mazda szalonautok
mazda szalonautok
mazda szalonautok

Hilcz és Fia Kft.

7122 Kakasd, Kossuth u 8/0.

M6 autópálya 138-as lehajtó, 6-os főút 150-es km.

Nyitvatartás

Hétfőtől - Péntekig 8:00 – 16:30
Szombaton: 8:00 – 12:00
Vasárnap: Zárva

Tel: 74/431-908, 74/531-000
E-mail: